Els Mossos d’Esquadra han localitzat a primera hora d’aquest matí el cos sense vida d’un home de 35 anys veí de l’Hospitalet de l’Infant al terme de l’Ametlla de Mar. La víctima conduïa una moto de trial, que s’ha sortit de la carretera per causes que encara s’estan investigant. Des d’ahir a la nit, quan la seva parella va donar l’avís sobre un quart de dotze, se l’estava buscant després de no haver tornat a casa.

Un dels seus amics, que s’havien afegit a la recerca, sobre tres quarts de vuit d’aquest matí, ha trobat al motorista mort prop del barranc de l’Almadrava. La víctima circulava per l’antiga N-340, entre l’Ametlla de Mar i el Perelló. A la sortida d’una corba, a l’altura del punt quilomètric 228, la moto s’ha sortit presumptament de la calçada. Cap al lloc s’han dirigit els Mossos d’Esquadra i efectius del Servei d’Emergències Mèdiques, que han certificat la mort del motorista.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.