L’Auditori Sixto Mir obté el distintiu d’Espai Cultural Responsable que atorga la Conselleria de Cultura de la Generalitat de Catalunya i per tant, s’inclou l’equipament al Cens d’espais culturals responsables. L’Auditori Sixto Mir rep el distintiu perquè, com a espai cultural, compleix els protocols sanitaris per prevenir la COVID-19, i a més, es duen a terme les mesures d’informació pertinents a les persones assistents a les activitats culturals organitzades.

La regidora de Cultura, Èrika Ferraté, declara que “des de l’inici de la pandèmia el nostre principal objectiu ha sigut, i continua sent, oferir a la ciutadania un espai lliure de COVID-19 en què es compleixin totes les mesures establertes”. La regidora considera que “tot l’equip s’ha implicat a més no poder per garantir seguretat als assistents, i aquest distintiu és un reconeixement a la feina ben feta”.

El distintiu també estableix que l’espai cultural disposa d’una assegurança de responsabilitat civil per a les activitats que es duen a terme i que es compromet a adoptar i aplicar programes d’actuació d’inclusió social

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.