El Barça femení que entrena Lluís Cortés i el gandesà Rafel Navarro ha complert l’expedient i s’ha imposat per 0-2 al camp del Reial Madrid CF en un partit que restava ajornat des de la jornada 15 quan es va haver de suspendre pel temporal Glòria a causa de la nevada que va caure i que va fer impossible que es disputés el partit el passat mes de gener. Un doblet de Bruna Vilamala, amb un gol a les acaballes d’amdues parts ha resolt un partit on les jugadores blaugrana tenien el cap més posat a la tornada de la Champions davant el PSG de diumenge, que en el propi partit davant les madrilenyes. Prova d’això ha estat l’alineació que han presentat Cortés i Navarro, que han donat descans a les presumibles titulars de cara al partit davant el quadre francés on tenen el repte d’accedir a la final del torneig.

La trajectòria és indiscutible: 25 triomfs en 25 jornades, amb 17 punts respecte al segon classificat a falta de 21 pert tancar la lliga i encara amb dos partits pendents de recuperar que li donarien, cas de sumar la victòria, el títol de campiones. De fet, quatre punts els separen de sumar el seu onzè títol i segon consecutiu de la Lliga Iberdrola.

La qualitat de la qual disposen les blaugrana, no s’ha notat amb l’entrada a l’onze titular de Cata Coll a la porteria, Jana, Bruna i Emma Ramírez. De fet Bruna n’ha estat l’autora dels dos gols que han desnivellat el partit. Tot i jugar contra un molt bon equip que està fent una gran temporada i és sisè de la categoria, el domini territorial ha estat de part de les visitants. A través d’aquest control han sovintejat les ocasions fins passada la mitja hora quan aconseguien el gol que els donava avantatge al descans amb una dura rematada des de dins l’àrea, que entrava com una exhal·lació dintre la porteria madrilenya. A falta de poc menys de deu minuts per al final del partit, Bruna de nou en una acció personal feia el segon i la sentència definitiva per al Barça (83′).

Després d’aquest partit ara ja toca pensar en la tornada de la semifinal de Champions contra el PSG a l’estadi Johan Cruyff amb l’1-1 de l’anada en terreny francès.