L’Ajuntament de Tortosa ha desestimat el recurs que va presentar el Corembe contra la llicència d’obres que el consistori va atorgar al departament de Justícia per retirar el monument franquista aquest estiu. En el recurs es posava en dubte les competències de la Generalitat per desmantellar el monòlit. En resposta, l’Ajuntament argumenta que l’atorgament de la llicència d’obres no entra en aquestes qüestions, ja que es tracta d’un acte reglat que obliga al consistori a donar-la si es compleixen els requisits establerts per la llei. L’Ajuntament també defensa la validesa de la Junta de Govern Local extraordinària que va resoldre l’atorgament de la llicència. Amb aquesta resposta s’exhaureix la via administrativa i ara el Corembe pot interposar un recurs al jutjat contenciós administratiu de Tarragona.

Periodista.