El CH Amposta no es va poder acomiadar amb victòria de la competició com a local, perdent l’últim partit al seu pavelló de forma contundent contra el líder Sant Quirze, que amb la victòria s’assegura com el Sant Vicent de la disputa de la fase d’ascens a la Divisió d’Honor.

Després d’un inici força igualat, les visitants van imposar la seva defensa per aconseguir un parcial molt favorable i una bona renda de vuit gols, tot i que en l’últim tram de la primera part va reaccionar l’equip ampostí per reduir diferències i arribar a la mitja part amb un esperançador 11-15.

A la segona part el Sant Quirze que es jugava més en el partit, va incrementar l’avantatge fins a aconseguir un triomf contundent, aprofitant les pèrdues de pilota i errades del seu rival, destacant com a màxima golejadora la jugadora asconenca Judith Sans amb set gols.

Van jugar per part de la CH Amposta: Marta Gàlvez i Lázaro, Vila (1), Sara Alonso (1), Haro, Turnes (6), Gemma Gàlvez (3), Cristina Tortajada, Yélamo, Guerrero (2), Judit Tortajada, Gasca, De Uriarte (2), Viñas, Graciani (3).