Els consells esportius de les Terres de l’Ebre oferiran via streaming algunes competicions dels Jocs Esportius Escolars, en especial aquelles d’àmbit territorial i que se celebrin en pavellons i es podrien ampliar a altres d’àmbit comarcal. La reducció dels aforaments de les instal·lacions esportives per complir amb les mesures sanitàries per la Covid-19 han obligat a pensar en altres fórmules per poder fer arribar l’activitat als familiars dels joves participants. El primer event via online que es podrà seguir a través del canal de YouTube serà la jornada que obrirà el calendari de gimnàstica rítmica del 24 d’abril al pavelló “El Galetet” de l’Ametlla de Mar , en concret a:

https://www.youtube.com/channel/UCobKBCoyQnEKTYjy-W-DM2A

L’emissió, que es podrà seguir en temps real des de qualsevol ordinador, tauleta o mòbil, permetrà fer arribar les actuacions de totes les gimnastes a les persones que per les restriccions de la Covid-19 no podran accedir a la instal·lació. Les altres dos competicions de gimnàstica rítmica que també es podran seguir online són les del 8 de maig a Alcanar i 5 de juny a Amposta. Els Jocs Esportius Escolars de Catalunya és un programa de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.