El líder de Movem Tortosa, Jordi Jordan, i Junts per Tortosa han intercanviat retrets per les xarxes socials a compte de l’anunci fet pel govern municipal en el sentit que es rehabilitarà la muralla del Rastre a partir dels canvis pressupostaris aprovats en l’últim plenari. Jordan ha lamentat “els anys d’abandonament” i ha reivindicat la “insistència” del seu partit amb esta qüestió. El grup municipal de l’alcaldessa, per la seua banda, ha respost recordant que “aquesta és una proposta que Junts per Tortosa venia treballant els darrers anys“. De fet, li retreuen que “Jordan va plagiar moltes propostes del programa electoral de Junts per Tortosa, que es va presentar setmanes abans que el de Movem“. A més, el grup municipal de Junts per Tortosa també li ha recordat que “el darrer ple va votar en contra de la modificació pressupostària que incloïa una partida per aquesta actuació“.

 

Qui també ha interpel·lat el nou diputat dels comuns ha estat l’exalcalde Ferran Bel, que l’ha acusat de “mentir” i de “tenir la cara de ciment armat per fer aquest post“. Bel li ha recordat que “qui volia construir un aparcament de tres pisos era ICV, quan Jordan era càrrec de confiança, però per sort el nostre govern ho va aturar“. L’exalcalde també ha incidit en que “la recuperació de la Muralla del rastre s’inicia amb l’actuació a la plaça del Rastre”. El problema real, ha conclòs Bel, es que “Jordi Jordan no ha disposat ni disposa de cap model ni projecte de ciutat: sols criticar i copiar“.