Divendres es va celebrar el primer torneig de futbol després de la pandèmia al municipal de l’Aube a Jesús i Maria durant tot el matí, sent aquest el primer torneig del 2021 organitzat a les Terres de l’Ebre.

Van participar un total de 5 equips en prebenjamí, on el conjunt ampollero va quedar campió després d’imposar-se a l’Ulldecona i en categoria benjamí, van participar un total de 6 equips, on la UD Jesús i Maria ‘A’ va quedar campió en guanyar a la final al CF l’Ampolla ‘A’.

El torneig va tenir una bona participació, on es va respirar ambient de torneig de futbol. Durant tot el matí es van complir en tot moment, amb tots els protocols i normes de seguretat per fer un torneig segur.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.