GastroMar l’Ampolla és la nova aposta de l’ajuntament mariner per consolidar la gastronomia del municipi en unes jornades professionals que van des de la cuina marinera tradicional a la contemporània. La primera jornada, celebrada diumenge, va incloure la 7a edició de “L’Ampolla, cuina de l’ostra”, on 8 xefs van fer diferents propostes amb aquest producte del delta de l’Ebre.

Este diumenge s’ha estrenat “Gastromar l’Ampolla”, un nou esdeveniment professional que dona a conèixer la gastronomia i productes d’este municipi mariner per tal de consolidar-los. I ho fa amb la 7a edició de “L’Ampolla, cuina de l’ostra” on diversos restaurants del municipi han cuinat este producte de diverses maneres.

Les jornades continuen fins dimarts, 23 de març, on es parla d’investigació, ciència, salut i sostenibilitat, realçant espècies de peix i productes mariners poc habituals als mercats i a les cartes dels restaurants. Tot, amb una dotzena d’investigadors i científics. Totes les sessions s’emeten pel canal de Youtube Gastroevents Online.

👤 Redactor a ebredigital.cat, L’Ebre Notícies (l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre) i Al Dia Terres de l’Ebre des de Ràdio Joventut.
⛓ Em pots seguir a Instagram, Twitter, Facebook i Linkedin com a @MontecinoValls.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.