L’edició en paper número 971 del Setmanari L’EBRE dedica el titular principal a una proposta tècnica que el grup ecologista Gepec ha fet arribar a vuit ajuntaments de la Terra Alta i la Ribera d’Ebre per a ampliar l’àmbit de protecció del Parc Natural dels Ports i, més enllà d’atorgar valor afegit a les serres de Pàndols i Cavalls, frenar la proliferació de projectes eòlics a la zona. Els ajuntaments s’ho estan estudiant i n’hi ha que ho veuen molt clar i hi donen suport i altres, que tenen dubtes.

La imatge de portada és per a Núria Pinyes, una ampostina de 30 anys que actualment és l’única bombera -voluntària- originària de les Terres de l’Ebre i que aspira a entrar en breu al cos de bombers funcionaris. Pinyes reflexiona sobre la masculinització de la professió amb motiu del 8-M.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.