El Futbol Sala Amposta va ser l’únic representant ebrenc que es va imposar a domicili a la Divisió d’Honor Plata en la tercera jornada des del retorn a la competició sumant la primera victòria com a visitant a la pista de l’Agramunt per 0 gols a 3. No van tenir tanta sort el Club Futbol Sala Tortosa, que caia àmpliament a la pista del líder Sicoris que els golejava per 7 a 0, ni l’AES la Sénia que no està tenint un retorn plàcid a la competició i va caure derrotat davant el Fraga per 3 a 6.

Els del Montsià, que van estar molt bé en defensa, van trobar a la primera part, fruit d’una contra per la dreta, l’acció en que es va xiular penal per un refús sota pals que acabava impactant a la mà d’un defensor. Àlex Sabaté era l’encarregat de xutar-lo i amb un xut ajustat a la base del pal els donava un mínim avantatge al descans (0-1). Va ser a la represa quan en una assistència medida de Bayo cap a Aleix al segon pal, afusellava a la xarxa i ampliava les diferències pels ampostins quan tot just s’havien disputat deu minuts de la segona meitat. Ja quan s’exhauria el temps, i a la desesperada amb l’equip lleidatà amb el porter-jugador sobre la pista, la intercepció d’un servei de banda li permetia de nou a Aleix rematar a porta buida des de camp propi, sentenciant així el duel que els permet als de Gerard Codorniu encadenar dos victòries de forma consecutiva.

Derrotes del Tortosa i la Sénia

Diferent sort van córrer els de Joan Accensi i els de Pau Garcia. Els tortosins, que es desplaçaven molt  delmats per les baixes a la pista del líder, van veure com les accions a pilota aturada li passaven factura durant el transcurs del primer temps que acabava amb un 4 a 0 al marcador. La reacció a la represa resultava infructuosa tot i fallar el llençament d’un doble penal i estavellar dues pilotes al ferro. Tot i anivellar-se més el partit els lleidatans van ser més efectius i van completar el 7 a 0 definitiu.

La Sénia per la seua part, en un partit marcat per les baixes, després d’una primera part anivellada amb dues accions ofensives dels visitants es situaven amb un 0-2 al marcador quan es duien quinze minuts disputats. Malgrat tot el gol d’Iván dos minuts més tard els donava esperances de cara al segon temps. No obstant, només arrencar els segons vint minuts una acció confusa dins l’area s’acabava assenyalant com a penal per mans d’un defensor senienc. Una acció en la que no perdonaven els aragonesos per ampliar de nou la renda al marcador. Tot i això, en una bona combinació dels locals Ivàn a la mitja volta aconseguia el 2-3 tres minuts més tard (26′). El partit seguia incert, fins a cinc minuts del final quan fruit de robar una pilota en atac el Fraga muntava un contracop que finalitzaven amb en quart gol (35′). Tan sols un minut després en una assistència al segon pal el visitant Àlvaro afusellava al porter juvenil Marco. Tot i el gol de penal per mans que traduïa el màxim realitzador local Jordi un minut més tard, la remuntada no seria possible per als del Montsià que veien com tallaven un contracop i marcaven a porta buida el 3-6 definitiu.

En la propera jornada els ampostins rebran dissabte a partir de les 17 hores de la tarde al pavelló municipal ampostí la visita del Lleida ‘B’ on buscaran encadenar la tercera victòria consecutiva. D’altra banda el CFS Tortosa SAC rebrà dissabte a partir de les 16.30 hores a l’EFS Balaguer, mentre l’AES la Sénia es desplaçarà a Lleida dissabte a partir de les 16 hores a la pista del líder imbatut, el Sicoris.