Canal Terres de l’Ebre emetrà en directe este cap de setmana el partit de l’Handbol Amposta contra l’Associació Lleidatana, serà el diumenge a les 18:00. El partit serà retransmés per La Xarxa de Comunicació Local amb el periodista de Canal Terres de l’Ebre, Andreu Miralles, a peu de pista. I es podrà veure en directe per Canal Terres de l’Ebre i www.ebredigital.cat. També es reemetrà el dilluns a les 11h i el dimarts a les 00:30h i a les 14:30h. En cas de victòria, les ampostines es situarien 6 punts per damunt d’un descens que marquen les lleidatanes. El Club Handbol Amposta passa pel millor moment de forma. Les ampostines encadenen 5 victòries en els últims 6 partits i han guanyat a rivals de la part alta com Mataró, Sant Joan Despí o Elda.

El diumenge també serà el torn del futbol: la UE Rapitenca contra la UD Vista Alegre. Es disputarà a les 17h de la tarda i es podrà veure a partir de les 22:45h a Canal Terres de l’Ebre. També es reemetrà el dimarts a les 10h i a les 23h. Este és el segon cap de setmana de compteció de primera catalana després de la represa, tot i que serà el primer partit que jugarà la UE Rapitenca, ja que la setmana passada es va suspendre el partit contra el Gandesa. Tot i això, el partit es jugarà a porta tancada.

 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.