El CBT va aconseguir un triomf vital per les seues aspiracions d’optar a la permanència a la pista del Bàsket Navarra (68-73). La victòria li permet als de Berni Álvarez sortir de les posicions de descens i li permet als tarragonins retrobar-se amb la victòria trencant així el seguit de sis derrotes consecutives que acumulaven.

Dos últims quarts, destacant l’encert anotador del tercer parcial (van anotar 25 punts) van ser claus per als de Tarragona que podien aixecar el marcador amb que s’arribava al descans (35-31). La igualtat va marcar el partit des de l’inici, tenint en compte la importància dels punts en joc per als dos equips. Zanca, que era l’estilet de l’equip un cop més, va tirar del carro i va acabar el partit amb un 20 de valoració després d’anotar 15 punts i aconseguir 9 rebots defensius.

Tot i això, arrancaven el partit de forma erràtica en atac, fet que permetia als locals prendre un lleuger avantatge al marcador. El masdenvergenc Barberà, retallava les diferències a tres punts amb un triple (14-11) i amb un triple de David Fernández s’arribava al final del quart amb empat a 16. Ndiaye posava per davant als seus des de la línia de tirs lliures i donava avantatge als blaus per primera vegada al partit, i Dani Fernández des de la línia de 6,75 donaven quatre punts de marge als visitants (16-20). El partit entrava en una dinàmica d’anada i tornada on els navarresos amb un parcial de 7 a 0 es tornaven a situar per davant a l’electrònic, mentre els de Berni Álvarez arran d’un triple de Coronel tornaven a capgirar la situació amb el (23-26). L’intercanvi de cistelles fins al descans, acabaria afavorint a l’equip local per marxar a vestidors amb un resultat de 35 a 31.

Després del pas pels vestidors tornaven a sortir endollats els tarragonins que recuperaven la renda perduda i li sumava un punt més per decantar el marcador al seu favor amb un triple d’Adri Duch (39-40). Dos triples consecutius de Zanca i Coronel i una bona acció personal de David Fernández donaven confiança al CBT que trobaven en Dani Tugores, en una acció de cistella a cistella sobre la botzina tancava el parcial amb un mínim avantatge al marcador (55-56).

Tot estava per decidir. Dos triples consecutius dels de Berni només arrencar els darrers deu minuts obrien forat al marcador amb un +7. Tot i així, es capgiraven els papers i eren els locals els que recuperaven terreny perdut i igualaven les forces a 64 punts. Duch i Tugores sumaven 5 punts més pels tarragonins que es posaven amb +6 (64-70). Tot i l’intent a la desesperada dels navarresos durant el tram final de partit, van poder controlar els nervis i van poder sumar una victòria balsàmica.

Dissabte a partir de les 18.05 de la tarde i en directe per Canal Terres de l’Ebre, els tarragonins rebran al Serrallo la visita de l’Hospitalet en un partit on buscaran la segona victòria consecutiva que els permeti obrir forat amb la zona de descens.