Tràmit resolt. El Barça femení de Lluís Cortés i el gandesà Rafel Navarro va resoldre, sense massa complicacions, el partit d’anada dels vuitens de la Champions League davant Fortuna Hjørring danés al que es van imposar per un contundent 4 a 0. Inclús es va quedar curt el resultat donat a les nombroses ocasions de les quals van disposar.

Un hat-trick de Jennifer Hermoso i un gol d’Alexia van sentenciar la confrontació que hagués pogut acabar amb una golejada d’escàndol de no ser per la gran actuació de la portera visitant. Les  han dominat el duel en tot moment i les primeres aproximacions no tardaven en arribar. Jennifer Hermoso ha estat l’encarregada d’obrir la llauna després d’una bona centrada de Graham al segon pal i de cap superava a Johansen (12′). Sense tenir temps d’assimilar el gol, sis minuts més tard, arribava el segon amb les mateixes protagonistes: centrada de Graham i cop de cap d’Hermoso (18′). Amb aquest resultat acabaven els primers quaranta-cinc minuts, amb una protagonista d’excepció: la portera Line Johnasen davant les accions d’Aitana, Patri, Graham i Hermoso.

A la represa, el Barça sortia a intentar encarrilar l’eliminatòria. Després de diverses ocasions per Aitana, Graham i Mariona, de nou Jennifer Hermoso tenia la fortuna per completar el ‘hat-trick’ particular. Una incisiva Graham tornava a superar per velocitat a la seua defensora i assistia per a la davantera blaugrana, que no fallava (56′). Amb el 3-0 al marcador, no defallien les blaugrana que buscaven un cop darrera l’altre ampliar la renda al marcador per deixar sentenciada l’eliminatòria. Tot i així, gràcies a l’encert de Johansen i el desencert de les atacants catalanes no arribava el quart i definitiu gol fins a falta de vuit minuts per al final. Alexia culminava una bona centrada de Melanie, en una falta lateral des de la dreta de l’atac, i completava la golejada del conjunt culer.

Dimecres vinent viatjaran a Dinamarca amb una renda que tindria que ser suficient per accedir a quarts de final. El partit es disputarà a partir de les 15.55 hores, però abans tindran que jugar a la competició domèstica on jugaran davant el Santa Teresa de Badajoz, el dissabte dia 6 a partir de les 15 hores de la tarda en partit corresponent a la vint-i-unena jornada del campionat. Les blaugrana lideren el grup amb 51 punts, després d’haver guanyat els disset compromisos disputats fins ara, amb una autoritat incontestable i tenint en compte que tres partits pendents de recuperar. El segon classificat és el Llevant a 7 punts del Barça. Les d’Albacete són avant-penúltimes amb 16 punts, a un tan sols de l’Sporting de Huelva que marca els llocs per salvar-se.