Els Serveis Municipals de l’Ajuntament de Roquetes han instal·lat un parc infantil a la Urbanització Pilans format per tres elements. Amb aquesta actuació, segons ha explicat el regidor d’Obres Públiques, Serveis i Béns, Ivan Garcia, “es dóna resposta a la demanda reivindicada per l’Associació de veïns de la Urbanització, i que a més es complementarà amb la instal·lació d’una Font d’aigua potable aquesta mateixa setmana”.

Ivan Garcia també ha anunciat que “aquest mateix any s’instal·larà un nou parc infantil a la Torre d’En Gil i es transformarà el situat a l’Hort de Cruells perquè els xiquets i xiquetes de Roquetes puguin gaudir dels jocs i més encara en la situació de pandèmia que el que necessiten és sortir al carrer a passar-ho bé”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.