L’Associació d’Empresaris de les Comarques de l’Ebre va decidir el passat any que el donatiu de la loteria de Nadal aniria destinat al Projecte Emma.

Entre totes les empreses, entitats i particulars que van adquirir les butlletes de la loteria de l’AECE, s’han recaptat 600 euros, que avui, en un acte a la seu de l’Associació fem entrega a representants del Projecte.

Des del Projecte Emma han assistit, Carlos López, coordinador de recerca territorial de l’ICS a les Terres de l’Ebre i Ramon Bel, col·laborador del projecte i per part de l’AECE, Maria José Fernández, presidenta, Mario Abelló, tresorer i Eugènia Cortijo, vocal de la Junta de Govern i Directiva de la patronal.

Eugènia Cortijo ha explicat que tots els anys es destina el donatiu de la loteria a entitats que tota aportació econòmica els ajudi a tirar endavant i, van considerar que era molt important participar en aquest projecte.

Carlos López explica com s’inicia aquest projecte i agraeix la col·laboració de l’AECE, per aquesta aportació que suma per aconseguir l’objectiu marcat en la investigació del càncer de mama. Recordar que el Projecte Emma és una iniciativa de la Fundació Dr. Ferran per a la recerca en càncer de mama, impulsada pel grup de recerca en patologia oncològica i bioinformàtica de la Gerència Territorial de les Terres de l’Ebre de l’Institut Català de la Salut.

 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.