El derbi ebrenc d’aquest cap de setmana entre el CF Amposta i el CD Tortosa donarà la benvinguda a la Preferent Juvenil a l’FCF TV. El partit es jugarà el dissabte 27 de febrer a les 12.00 hores a l’Estadi Municipal d’Amposta. Serà el primer enfrontament de la temporada per ambdós equips. El CF Amposta aspira a començar la lliga amb una victòria que ajudi l’equip a afrontar amb optimisme els següents encontres. Per la seva banda, el CD Tortosa, nouvingut a la categoria després d’haver aconseguit el retorn a la categoria el passat estiu, confia en iniciar amb bon peu la nova campanya.

La retransmissió del xoc serà comentada pel periodista esportiu Nino Vàzquez, amb l’anàlisi tècnic a càrrec del seleccionador català sub 16 masculí, Rafa Beltran. Recordem que els partits que emeti l’FCF es poden comentar a través de l’etiqueta #FCFTV.

La novetat més destacada d’aquest curs és la nova plataforma de l’FCF TV, el projecte digital més ambiciós i il·lusionant de la Federació Catalana de Futbol. Tots els continguts es poden trobar a la carta al web fcf.tv, i als televisors intel·ligents de les marques Samsung i LG, com a APP de descàrrega i d’accés gratuït.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.