Al Club Volei Roquetes se li presenta aquest dissabte a partir de les sis de la tarde el primer ‘match-ball’ per segellar la seua presència a la promoció d’ascens a Superlliga 2. Una promoció històrica per al club del Baix Ebre després d’haver ascendit a primera nacional ara fa tot just dues temporades. El rival, el filial del Cisneros Alter, tan sols ha guanyat tres compromisos fora de casa (Barberà per 0-3 i a les pistes de l’Aula i el Sant Martí per 1 set a 3) en el que va de temporada i lluita per conquerir la permanència matemàtica a la categoria.

Els roquetencs, que no han perdut ni un sol partit a casa i tan sols han cedit un set en el darrer partit contra el Barça, afronten el partit amb ganes de certificar la promoció després d’una temporada gairebé immaculada on tan sols han perdut un partit contra el conjunt que està emparellat a punts amb els del Baix Ebre al capdamunt de la classificació, el Natació Sabadell. El tècnic Agustín Rodríguez analitzava aquest partit com “l’equip ho afrontarà igual que el partit a Andorra. Treballarem igual en el sentit de les rotacions de jugadors, tractant de que cada cop més puguin aportar més els teòrics suplents per agafar ritme de cara a una fase d’ascens amb tanta exigència, és important tenir més jugadors rodats i en ritme de competició. Anem a intentar com el partit passat que tots els jugadors tinguin un set o dos d’aportació i intentar de mantenir el nivell en les rotacions que sempre és complicat“. Respecte al rival el tècnic argentí manifestava que “és una incògnita de com vindran. Els equips sempre inicien d’una manera el campionat i pots trobar-te que acaben la temporada amb menys jugadors o per contra el trobes que han iniciat malament l’any i finalitzen la campanya molt bé. La veritat és que nosaltres al marge d’aquest aspecte ens hem de centrar en pensar en nosaltres i amb qui vinguen els hem de ficar el millor equip que tinguessem i tractar de treure el partit endavant“.

En quant a la possible relaxació de l’equip, que tan sols li resta sumar una victòria en els cinc compromisos que li resten per tancar la temporada per segellar la promoció d’ascens, l’entrenador es mostrava segur que “jo crec que no ens relaxarem. Crec que venim amb una dinàmica molt bona i tenim molta confiança en el nostre joc. A més, disposem de jugadors que ens donen una estabilitat emocional molt gran, tot i la joventut de l’equip, i per això crec que no ens pesarà la responsabilitat. Crec que en els moments crítics sempre tenim a la gent experimentada que ens fa tocar de peus a terra i ens aporta la tranquil·litat necessària“.  Al mateix temps, mirant de cara a la promoció d’ascens que seria històrica per al club ja que mai ha disputat una promoció d’ascens a Superlliga 2, Agustín Rodríguez deia que s’han guanyat el dret a somniar després de fer una temporada gairebé excel·lent “òbviament que ara ens ve una etapa dura, com és la de preparar-nos de cara a la fase d’ascens on ens enfrontarem els sis millors equips on només muntaran els dos primers. No obstant, ja el simple fet d’estar allí, d’estar entre els sis dels trenta-sis equips que opten a pujar de categoria crec que està molt bé i hem d’esforçar-nos a treballar dur per aconseguir quelcom més, però sempre respectant al rival que ens hem d’enfrontar en el proper partit“.

El partit entre el CV Roquetes i el Cisneros Alter serà retransmés en directe per les càmares de Canal Terres de l’Ebre a partir de tres quarts de sis de la tarde. El partit podrà ser visionat en diferit el mateix dissabte a partir de les 23.30 hores, diumenge a les 7.15, a les 13.45 i a les 22.30 del vespre i dilluns a partir de les 13.30 hores del migdia. A més dilluns a Tot l’Esport tindreu un ampli reportatge amb les declaracions dels protagonistes.