El Barça s’enfrontarà al Fortuna Hjørring danès en els vuitens de final de la Lliga de Campions femenina. Així ho ha dictaminat el sorteig celebrat aquest dimarts a Nyon. L’anada es disputarà a l’Estadi Johan Cruyff el 3 o 4 de març, mentre que la tornada serà una setmana més tard, en terres escandinaves. Es tracta d’un duel sense precedents.

En aquests moments en aturada hivernal, en l’anterior eliminatòria el Fortuna va superar el Pomurje eslovè per un clar 6-2.

El tècnic lleidatà del Barça, Lluís Cortés, valorava el rival com a que “afortunadament és un equip que és molt jove que han perdut dos jugadores importants aquest mercat d’hivern. Bé, a la seua lliga van terceres, però és l’equip menys golejat. És un equip que es posiciona bé en defensa i encaixa molts pocs gols“, sentenciava. A més afegia que “la principal dificultat d’aquesta eliminatòria és el desplaçament, el viatge al camp del Fortuna normalment fa vent, fa fred, és un clima una mica peculiar i aquest és el principal hàndicap” comentava el tècnic.

Cortés deia que “és indiferent l’anada o la tornada a casa perquè tenim el calendari molt atapeït, tenim molts partits“. “Si que és cert que tenint en compte aquest factor del camp i del clima, serà molt important el primer partit a casa al Johan Cruyff on ens sentim molt a gust. Intentar fer un bon partit, intentar fer gols i poder guanyar el partit i si potser amb una bona renda millor que millor, per afrontar la tornada amb les màximes garanties possibles” ha reblat l’entrenador blaugrana.

La resta del sorteig:

Wolfsburg – LSK Kvinner
Rosengard – St Pölten
BIIK-Kazygurt – Bayern Munic
Manchester City – Fiorentina
Sparta Praga – Paris Saint Germain
Olympique Lyon – Brondby
Chelsea – Atlètic de Madrid

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.