L’Alzira del jugador de Tivissa Carles Saladié va aconseguir un valuós empat davant un Manzanares, que jugarà la promoció d’ascens i que afrontava aquesta jornada amb la possibilitat de col·locar-se en segon lloc de la lliga en detriment del filial del Barça (2-2). El conjunt de la Ribera Alta va recuperar les bones sensacions de cara a la fase de permanència que tot just tindrà que jugar quan finalitzi la primera fase de la lliga, en el partit de la setmana vinent davant el Bisontes de Castelló que es juga en aquest partit entrar dins les quatre primeres places que donen lloc a la promoció d’ascens.

El partit va ser distret i molt disputat amb ocasions alternes, davant l’encert dels dos porters fins ben avançada la confrontació. De fet, en els darrers deu minuts de partit van arribar els gols. S’avançava el conjunt manxec (32′) arran d’un servei de banda a tres quarts de pista, on sorprenien per la dreta del seu atac i la centrada al cor de l’àrea la rematava Daniel sense que ho pugués evitar el porter local. Tot i així, pocs segons després, va arribar l’empat. El jugador ebrenc, Saladié, quan li arribava la pilota a tres quarts de camp des d’on encarava a dos rivals que deixava enrera i quan es disposava a xutar a l’interior de l’àrea era derribat per darrera, provocant el penal. Rafa Ara el transformava amb un xut potent pel mig de la porteria. Dos minuts més tard, tornava a ser protagonista Saladié quan interceptaven una pilota en defensa, pràcticament xafant l’àrea pròpia i muntaven un contracop conduït pel jugador de Tivissa (que va fer el seu partit més complert des de l’arribada al conjunt alzirà) que assistia per a Gonzalo qui marcava per sota de les cames del porter i culminava la remuntada parcial. Però el Manzanares fruit d’un rigorós penal tan sols un minut més tard, va aconsegui reestablir l’empat que ja seria definitiu tot i que va estar prop d’aturar-lo Porky a rematada de Chus.

Els deixebles de Bruno Correal, acumulen 16 punts després de 15 partits disputats, i visitaran Castelló aquest diumenge vinent.