Joel Durà, apoderat d’ERC al pavelló Lo Salat, explica la incidència amb l’apoderat de Vox. En el moment de l’incident no hi havia cap apoderat més de cap partit. L’incident ha tingut lloc en dos col·legis electorals de Deltebre on han hi hagut incidents per part dels apoderats del partit ultradretà de Vox que han canviat l’ordre de les paperetes del col·legi electoral.

Al col·legi de Riumar l’apoderat ha estat denunciat per sostraure una pantalla de protecció reservada per als components de les meses i amagar-la a la seva  motxilla. L’altre moment de tensió, i que ha necessitat la intervenció de la policia, s’ha produït al col·legi electoral de l’Escola Sant Miquel, al pavelló Lo Salat, quan l’apoderat de Vox ha canviat l’ordre de les paperetes davant de la protesta de les representants de la resta de partits.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.