L’ONCE ha repartit 35.000 euros a Camarles, al sorteig del ‘Cupó Diari’ d’ahir dimecres 10 de febrer. José Eduardo Mínguez, agent venedor dels jocs responsables de l’Organització, és qui ha portat la sort a Camarles des del quiosc de l’ONCE ubicat a la plaça Diego de Leon, núm. 8.

José Eduardo, persona amb discapacitat com tots els venedors de l’ONCE, va vendre un cupó electrònic per TPV, premiat amb 35.000 euros. Gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV) el client pot escollir a l’instant el número que més li agradi.

Camarles pertany administrativament a la direcció de l’ONCE a Tarragona, que presta serveis personalitzats a 788 afiliats i afiliades i compta amb una xarxa de 169 agents venedors dels productes de joc de l’Organització. Enguany, l’ONCE ja ha repartit sis milions d’euros en premis a Catalunya.

El ‘Cupó Diari’ de l’ONCE ofereix, per 1,5 euros, 55 premis de 35.000 euros a les cinc xifres. A més, el client té l’oportunitat, per 0,5 euros més, de jugar també a la sèrie i guanyar ‘La Paga’ de 3.000 euros al mes durant 25 anys, que s’afegirà al premi de 35.000 euros.

Els cupons de l’ONCE es comercialitzen pels 19.000 agents venedors, 2.500 d’ells a Catalunya, que integren la seva xarxa de vendes. Gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV) el client pot escollir a l’instant el número que més li agradi. A més, es poden adquirir des de la pàgina web oficial de joc de l’ONCE (www.juegosonce.es) i establiments autoritzats. A Catalunya són més de 10.000 els seus afiliats i el col·lectiu de l’ONCE i la seva Fundació supera les 15.000 persones.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.