La Penya no va poder reeditar la victòria aconseguida a la primera volta del campionat (68-61) i va caure derrotat àmpliament a la pista d’un dels conjunts capdavanters de la lliga, el Sant Adrià, en una victòria sobretot forjada en els guarismes del segon (23-10) i tercer quarts (20-8) que van ser determinants per a la sort del partit.

Les badalonines entraven bé al partit donant rèplica al rival i competint de tú a tú durant els primers deu minuts de joc que van finalitzar amb una mínima diferència per a les locals amb el 16 a 14. Malgrat tot, un cop iniciat el segon quart el major encert ofensiu de les locals en els seus llençaments combinat amb una selecció defectuosa de les verd-i-negres va permetre obrir una bretxa, que ja seria insalvable per al conjunt badalonés, de quinze punts al marcador al descans (39-24).

Aquesta inèrcia es va mantenir a l’inici de la represa quan les adrianenques situaven un +12 en finalitzar el quart que ja feia impossible optar a la remuntada amb el 59-32, de cara a uns deu minuts finals on la Penya va apel·lar a l’orgull i van poder aconseguir guanyar el parcial del quart amb el 16-18 que tancava el resultat definitiu amb el 75-50. L’ampostina Paula Curto va ser la segona màxima encistelladora del seu equip amb vuit punts (2 triples i dos llençaments lliures) per darrera de la seva companya Elma Dautovic (14).

Amb aquest partit el Joventut ha tancat el seu particular tram més complicat de la temporada (a falta de medir-se amb el quart classificat, l’Advisoria Maresme, d’aquí a dos jornades). Miraran de refer-se en la propera jornada (dissabte a partir de les 14:30 hores del migdia a l’Olímpic de Badalona) davant el l’Andratx que tanca el grup i que acumula una ratxa negativa de vuit derrotes de forma consecutiva.