“Ciutadans rebutja el pla de protecció tret a exposició pública per part del Ministeri per a la Transició Ecològica, un document que suposa deixar que el mar inundi part del Delta de l’Ebre”. Així ho ha assegurat el diputat i número 4 de la candidatura de Cs per Tarragona, Francisco Domínguez. “No admetem el pla impulsat pels socialistes, que no aporta solucions, sinó que és una excusa per no fer res i deixar que la regressió continuï avançant”, ha destacat. Domínguez ha reclamat novament “mesures urgents, com per exemple aportacions de sorra”.

En la mateixa línia s’ha pronunciat el cap de llista de Cs per Tarragona, Matías Alonso, que ha explicat que “el document elaborat pel PSOE no respecta la tasca de consens polític i tècnic del territori, que pivota al voltant del concepte de no cedir al mar el que es va menjant del Delta, tal i com recull el Pla impulsat per la Taula de Consens del Delta, que va tenir el suport de totes les formacions polítiques, també del PSC”. Ha finalitzat dient que “calen inversions urgents per part del govern d’Espanya i del Govern de la Generalitat per protegir de forma eficaç un espai humit clau, on s’està perdent biodiversitat per l’acció descontrolada de l’aigua del mar”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.