El conductor d’un camió ha resultat ferit este divendres al matí després que el vehicle hagués xocat contra la mitjana. L’accident s’ha produit al quilòmetre 297 de l’AP-7, al terme muncipal de l’Ametlla de Mar. La càrrega que portava el camió s’ha escampat per la via. Dues dotacions de Bombers s’han desplaçat fins al lloc dels fets. L’accident ha tallat la via en els dos sentits de la marxa i es fan desviaments cap a l’N-340, en sentit nord a la sortida de l’Ampolla i en sentit sud a la sortida de l’Ametlla.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.