Prop es va quedar la Penya d’aixecar un marcador advers davant el segon classificat, el Lima-Horta, que amb l’avantatge de +10 amb que van finalitzar el primer quart (12-22) en van tenir prou per esgarrapar els dos punts de l’Olímpic de Badalona. A partir d’aquí han anat a remolc de les barcelonines que han controlat els temps del partit, arribant al temps de descans amb el mateix avantatge que al primer parcial després d’un empat a divuit punts dels segons deu minuts de joc (30-40).

A la represa el partit seguia molt parell i les visitants van ampliar amb un punt de marge el seu avantatge al marcador amb el 13-14 amb el qual es tancaven els tercers deu minuts del partit. La reacció verd-i-negra arribava al darrer tram del partit quan segellaven l’encontre amb un 11 a 6 favorable que les va deixar a sis punts de poder optar a la victòria (54-60). Tot i això, les badalonines donaven rèplica i podien aconseguir superar la xifra dels deu punts a cada quart en l’aspecte d’anotació. El factor que va desnivellar la confrontació va estar en no poder aturar les tres màximes anotadores visitants que van estar per sobre dels dos dígits (Eliana amb 13, Paula Tutusaus amb 12 i Cristina Soriano autora de 10 punts). Per contra, només Minata Keita va poder la xifra dels deu punts, anotant-ne 13 durant el partit, per les locals. L’ampostina Paula Curto va aportar vuit punts per al seu equip, encistellant un tir de dos, un triple i dos tirs lliures.

Surten reforçades d’aquest compromís en el que han presentat batalla a un rival que opta a estar entre els màxims favorits per a ascendir de categoria i que a la primera volta les va guanyar de 30 punts (74-44). La Penya és sisé classificat després d’aquesta derrota amb vint-i-vuit punts i la setmana vinent es desplaçaran a la pista del Sant Adrià, rival directe, que ocupa la quarta posició a la lliga amb tres punts més que les badalonines. A la primera volta les van poder derrotar per set punts de diferència (68-61).