La consellera de Cultura de la Generalitat, Àngels Ponsa, ha visitat les Terres de l’Ebre aquest diumenge per conèixer diverses iniciatives culturals que es porten a terme al territori. Primer ha conegut coneixer la Casa de l’Artista i el Centre d’Aviació de la Sénia i després ha visitat el centre d’interpretació Picasso d’Horta de Sant Joan i l’Ajuntament d’Arnes.

La consellera, de Junts, ha defensat la proposta llançada per la seva candidata a la Generalitat, Laura Borràs, de pujar en quatre anys el pressupost de cultura al 2%.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.