L’Alzira FS del tivissenc Carles Saladié, després de descansar la jornada passada, rebrà dissabte la visita del nou líder de la categoria, el Ejido Futsal. L’equip andalús després de la victòria del passat dimecres davant el FC Barcelona ‘B’ (3-2) li va prendre el lideratge de la segona divisió de futbol sala amb un gol “in-extremis” al darrer suspir, que desfeia l’empat i que li donava els tres punts en litigi en el compromís recuperat de la dotzena jornada del campionat.

En el partit d’anada de la primera volta els d’Almeria s’imposaven per 4 gols a 1 en un duel amb un inici boig que als quatre minuts havia enregistrat tres gols: dos pels locals i un pels visitants, que ajustaven les diferències. Al darrer minut abans del descans marcaven el tercer els andalusos i no va ser fins a un minut del final del duel quan completaven el marcador definitiu.

Els de la comunitat valenciana voldran trencar la mala dinàmica en la qual s’han vist immersos en les darreres jornades, on només han sumat dos dels darrers quinze possibles en els darrers cinc compromisos. Ara són setens classificats a una diferència de vuit punts respecte als d’Almeria que són líders i a dos punts de les places per disputar la fase d’ascens.

Per al tècnic visitant Òscar Poveda analitzava el partit dient que “anirem amb els tretze jugadors disponibles del primer equip. Pràcticament sembla que diguessem sempre el mateix però l’Alzira és un equipàs, amb exjugadors de primera divisió a les seves files i amb un tècnic com Braulio que ha estat al Llevant a primera divisió i que són molt difícils de batre al seu terreny“. El tècnic de l’Ejido destacava la dificultat d’aquest desplaçament “al final en aquesta classe de partits hem de tenir la sort necessària per decantar la balança de part nostra. Hem d’estar molt atents. Sabem que sempre van a resultats curts i hem d’estar molt concentrats per a aconseguir fer el partit perfecte que ens faci sortir vencedors“.

A casa han guanyat tres partits fins al moment, han esgarrapat un empat i han caigut derrotats en dues ocasions davant el Bisontes Castelló (3-6) i el Barça “B” (1-2). Dissabte a partir de les set de la tarda tornarà el futbol sala al Palau d’esports d’Alzira, un fet que no es produia des del passat 12 de desembre davant el conjunt culer, fa més d’un mes. en un partit que a causa de les restriccions per la Covid-19 no podran tindre el recolzament del públic. Es podrà veure però pel canal de twich del club: twitch.tv/alzirafs.