La Penya de l’ampostina Paula Curto, va trencar la ratxa negativa després d’haver encaixat dues derrotes consecutives i va sumar la seua desena victòria de la temporada davant el Mataró (65-48). Era un partit que tenien pendent de la segona jornada i que ha estat marcat per la polèmica després que el Tribunal d’Arbitratge Esportiu decretés la suspensió per alineació indeguda. El Tribunal va determinar que s’havia de tornar a jugar el primer partit entre les badalonines i les mataronines, tot i que s’ha de pronunciar amb la resolució definitiva d’aquell compromís.

No obstant, el Joventut de Badalona va fer els deures i s’imposava amb un resultat contundent al final del partit per gairebé vint punts de marge. Tot i així, després d’un primer quart on les verd-i-negres manaven clarament al marcador amb el 21 a 13 i marxaven al descans amb un parcial favorable de 38 a 30, en l’inici del tercer quart la reacció del conjunt visitant els permetia ficar-se per davant amb el 38-39. El Badalona a partir d’aquest moment, es va posar les piles i capgrirava el resultat tot i que en tancar el quart tan sols comptaven amb tres punts de marge. Iniciats els deu minuts finals, l’encert en la selecció de llençaments i la major efectivitat davant la cistella els permetia marxar al marcador amb el 19 a 5, que tancava el resultat definitiu. Paula Curto, es va poder treure l’espina del partit davant el Barça  i en aquesta ocasió amb un llençament de dos de quatre intents, dos triples i tres tirs lliures, va aconseguir aportar vuit punts per al seu equip, sent la tercera màxima encistelladora per darrera de Keita (20) i Laia Soler (9).

Les badalonines, que segueixen sisenes a la taula ara amb 27 punts i amb tots els partits disputats -a falta de la resolució definitiva del jutge en aquest partit-, rebran diumenge al Lima-Horta Barcelona al pavelló olímpic de Badalona. Serà un test complicat davant un dels màxims favorits a disputar la fase d’ascens, com és el segon classificat, que a la primera volta va superar a les verd-i-negres de forma contundent per 30 punts de diferència (74-44). El partit s’iniciarà a partir de les onze del matí al pavelló olímpic de Badalona.