En aplicació de les recomanacions sanitàries, Móra d’Ebre canvia la seu electoral del teatre al Pavelló Municipal

Tot i que el PROCICAT ha autoritzat el trencament del confinament municipal per l’assistència a actes electorals amb motiu del 14 de febrer, els grups municipals presents a l’Ajuntament de Móra d’Ebre han confirmat, a petició de l’alcalde, que no està en els plans de les diferents formacions polítiques que es presenten a les properes eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer la realització de cap mena d’acte presencial al municipi.

Per altra banda, des de l’Ajuntament de Móra d’Ebre es confirma que des de fa setmanes s’estan preparant totes les actuacions exigides pel PROCICAT i per la Direcció General de Participació Ciutadana i Processos Electorals en a les mesures de seguretat sanitària. La primera d’aquestes mesures, que afectarà de forma directa a tots els veïns i veïnes, és el canvi de seu electoral del teatre municipal La Llaterna al Pavelló Municipal ja que “ens permet implantar totes les mesures preventives de forma més fàcil per tal d’assegurar la tranquil·litat i preservar la salut dels veïns i veïnes de tot el dispositiu electoral” afirma l’alcalde del poble, Joan Piñol. ​

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.