Al Volei Roquetes li arriba l’hora de la veritat. Després de situar-se com a nou líder de forma inesperada després de la derrota del Club Natació Sabadell a la pista del Barça ‘B’, els roquetencs preparen la visita a la pista del Volei Manresa que ve de sorprendre a domicili al Sant Martí (2-3).

Els jugadors d’Agustín Rodríguez tan sols pensen en el proper rival a la lliga quan resten nou jornades per tancar el campionat. Tot i això són conscients que estan davant una oportunitat històrica per al volei ebrenc, com seria disputar la fase d’ascens a Superlliga 2 i que poden certificar en els propers dos compromisos que disputen de forma consecutiva a casa davant el Sant Martí i el Barça ‘B’. La victòria en aquests tres duels segellaria de forma matemàtica la classificació del Roquetes. No obstant, el tècnic es mostra cautelós i només pensa en el proper rival “crec que el més important és encarar cada partit sabent que podem perdre. Hi han equips que surten amb una relaxació a jugar els partits que nosaltres per sort fins ara no hem patit, sobretot per la part tècnica no hem tingut i per la part dels jugadors tampoc ho hem acusat. Això em deixa tranquil. El rival que se’ns posi davant estic convençut que nosaltres sortirem sempre al 100% i crec que ens poden sorprendre però no serà per motius de relaxació nostra“.

A la primera volta van superar als de la capital del Bages per 3 sets a 0. Tot i que el primer set va ser disputat finalment va caure de part local amb el 27 a 25 definitiu. Les dos mànegues restants es van resoldre amb un contundent 25 a 12 i un 25 a 21. Tot i així Agustín Rodríguez destaca que “tenim moltes ganes i estem molt motivats per enfrontar-nos al Manresa i seguir fent passes cap al nostre objectiu, que no és altre que assegurar contra més aviat millor la promoció d’ascens. Volem arribar bé al partit contra el Sant Martí i estem en un bon moment tant a nivell de resultats com de treball col·lectiu i individual. Amb algunes baixes i canvis a l’equip, però crec que arribem bé al compromís davant un rival del qual estem advertits del que pot oposar-nos. Tot i això estem mentalitzats“. Agustín ressaltava que “estem a l’espera d’alguns canvis que es poden produir en breu. Sobretot Fede que ja ens ha comunicat que no podrà estar amb l’equip habitualment per qüestions de feina. La seva absència la podrem reemplaçar amb un jugador que ja està entrenant amb l’equip. Un jugador que ens dona garanties i consistència a l’equip“.

És una jornada propícia per a consolidar-se al capdamunt del grup, tenint en compte que els quatre perseguidors s’enfronten entre ells: el Sant Martí-Barça B i el CN Sabadell-Olot. Depenent d’aquests resultats i si són capaços de sumar els tres punts al Complex del Congost poden tenir el primer “match-ball” la setmana vinent davant els de Sant Adrià del Besós.

El partit arrancarà aquest dissabte a partir de dos quarts de cinc de la tarda al pavelló al Complex Esportiu del Congost amb arbitratge d’Albert Elvira com a àrbitre principal i d’anotador Anthony Kae Chacón i podrà ser seguit en directe pel canal de Twich del club roquetenc: https://www.twitch.tv/cvroquetes