Un gol estratosfèric de l’ampostina Joana Roig al temps de descompte, li permetia esgarrapar tres punts molt valiosos al Riudoms de Raúl Lucha per intentar assolir la permanència a la primera nacional, categoria en la qual debuten aquesta temporada.

La jugada va venir del servei de cantonada a favor del Terrassa (amb el que l’aldeana Carla Ventura va jugar els noranta minuts de partit) que buscava el gol que li donés avantatge al marcador. El refús defensiu li va caure als peus de la jugadora ampostina a tres quarts de camp propi des d’on va protagonitzar una cavalcada en velocitat, desfent-se de totes les rivals que li sortien al pas, fins a l’interior de l’àrea on va driblar a la portera i marcava a porta buida. Un autèntic golàs! Un gol que valia el seu pes en or, tenint en compte el que s’hi jugaven les tarragonines davant les egarenques i que no era altre que caure a les posicions de descens.

Era l’1-2 en un enfrontament en el qual es van avançar les del Vallés Occidental al marcador fruit d’un gol amb el que sorprenien després de la sortida d’un córner des de la dreta de l’atac, que servien en curt i el centre de Míriam Jiménez s’enverinava i entrava dins la porteria visitant sense que ningú arribés a tocar la pilota (18′). La reacció però era immediata i tan sols dos minuts després, una passada filtrada per Joana Roig a l’esquena de les defensores deixava totalment sola a Clara que s’internava i superava per sota les cames a la portera local. Així s’arribava al temps de descans.

Fins al temps afegit quan Joana Roig es va treure del barret un gol que si el fes Messi donaria la volta al món i li permet a les tarragonines desfer la igualtat que les tenia emparellades a punts amb el Terrassa, que ara queda en zona perillosa marcant les places de descens.

El Levante Las Planas de la benissanetenca Ariadna Franch, nou líder

Cop de puny damunt la taula del Levante Las Planas de la jugadora de Benissanet Ariadna Franch (tot i estar convocada però no jugar en aquest partit) que es posiciona al cadpamunt de la taula aprofitant les ensopegades dels rivals directes, el Sant Gabriel i el Son Sardina mallorquí, que no van passar de l’empat en els respectius partits davant el Pardinyes (1-1) i en el derbi davant el Collerense ‘B’ (0-0). Les del Baix Llobregat es van imposar per 0-1 a domicili al camp del Saragossa ‘B’ amb un gol de penal a l’últim minut de la primera meitat d’Eva Maria Díez i ara se situen en primera posició de la taula amb vint-i-vuit punts, a un de distància de les adrianenques i de les de les Illes Balears, segon i tercer respectivament amb vint-i-set. Recuperen així el lideratge del grup.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.