Jornada rodona també per al Girona de la benissanetenca Núria Llop, capitana de l’equip, que s’aferren a salvar-se després d’imposar-se per la mínima davant l’Europa (3-2) a la primera divisió nacional de futbol femení. Les gironines inauguraven el marcador ben aviat, després d’estavellar una rematada al travesser als dos minuts, marcaven als quatre de partit quan Alba es quedava totsola davant la portera aprofitant una passada en profunditat. Rachele, de forma involuntària, gairebé es fica un gol en pròpia porta uns instants després. I als 13 minuts, les roig-i-blanques van perdonar el segon en un mà a mà amb la portera Ari on incomprensiblement el xut es perdia fora.

Passada la mitja hora, i després d’una bona opció per empatar de les escapulades, doble acció gironina amb pilota al pal inclosa. Estaven perdonant les del Gironés i ho van aprofitar les visitants per reestablir el gol de l’empat, quan en la recta final del primer temps (40′) una passada de Porta per a Sepha la situava al fons de la xarxa, davant la decepció local. Fins i tot Ari, la portera local que s’erigia com una de les més destacades del matx, ha hagut de tornar a intervenir de forma decisiva per evitar l’1-2 abans d’enfilar el camí de vestidors.

A la represa el Girona sortia altre cop amb enbranzida i disposava d’una acció molt clara quan encara no s’havia complert el primer minut, i així ampliaven les diferències marcant el 2-1 mitjançant Alba de nou, que interceptava una passada defectuosa en defensa. El partit seguia altern a les dues àrees fins que als 66 de joc, donava el conjunt gironí un cop d’efecte que semblava definitiu quan Blanca ampliava la renda al marcador. Semblava decidit el partit. Però no obstant, arran del servei d’una falta a nou minuts del final del partit des del lateral dret de l’àrea Porta sorprenia a la portera amb una rematada ajustada al travesser. El gol li donava incertesa al tram final i en l’afegit, quan passaven sis minuts del temps reglamentari, l’Europa perdonava l’empat a tres quan en un refús al servei d’una falta la centrada de Moyano la recollia Peque rematant fora quan tot ho tenia a plaer per marcar.

Aquesta victòria fa que les gironines deixin el fanalet vermell de la taula i s’emparellin a punts amb el Collerense ‘B’ i el Pallejà amb set punts. El Girona en la propera jornada visita al Huesca que és desè classificat amb 5 punts més que les gironines.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.