Al minut 63 es va produir el debut a la lliga de primera divisió del futbolista d’Ulldecona Aleix Garcia amb la seva nova camiseta la de l’Eibar. Mendílibar li va donar entrada al terreny de joc en substitució de Sergio Álvarez i el jugador ebrenc va disputar la recta final del partit on el conjunt guipuscoà va aconseguir trencar la mala ratxa de tres partits consecutius (dos de lliga i un de Copa del Rei) on els blaugrana sortien derrotats.

El partit però va començar costa amunt per a l’equip del País Basc quan el Celta s’avançava al marcador aprofitant un rebuitg dintre l’àrea que deixava sol a Brais Méndez per a batre a Dmitrovic als nou minuts de joc. L’Eibar intentava respondre ràpidament per mediació de Bigas, però el seu tret ha marxat per dalt de la porteria local.

A la represa, l’equip ha sortit per un empat que no trigaria en arribar. Muto li posava una bona pilota a Bryan Gil i aquest ha rematat de semi-volea al fons de la xarxa (54′). Dmitrovic en la recta final, ja amb Aleix al terreny de joc, havia d’intervenir de forma providencial fins a dues ocasions per a impedir el segon dels locals. Finalment, el partit ha acabat en taules i l’Eibar ha tornat a sumar després de dues jornades.

Després d’aquest empat el conjunt de Mendílibar compta amb una mínima renda respecte a la zona de descens, quedant ara emparellat a 20 punts amb el València i el Valladolid en la quinzena posició, i a dos de l’Alavés que amb 18 punts marca la zona de descens. Dissabte vinent rebran a Mendizorroza la visita del Sevilla a partir de les 14 hores de la tarda.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.