Deu jornades resten per a tancar una temporada que ha servit per la consolidació dins la categoria de la primera divisió nacional de voleibol, després de l’ascens que es va produir de retruc ara fa dues temporades enrere. L’any passat, van viure una campanya on van lluitar per la permanència fins a la suspensió de la temporada a causa del coronavirus.

Enguany, tot i seguir amb la pandèmia activa, s’ha pogut disputar de moment totes les jornades i esperem que es puga disputar fins al final. Una temporada que ha oferit la millor versió del Club Volei Roquetes, que fins al moment tot i superar la baixa del tècnic Benjamín Cuevas, estan oferint un volei de nivell i que els pot portar a disputar la promoció d’ascens a Superlliga 2, un fet sense precedents i que seria històric per a l’esport de les Terres de l’Ebre.

Els roquetencs fins al moment han protagonitzat partits de molt mèrit i només s’han vist superats per l’actual líder de la classificació, el Club Natació Sabadell que es va imposar per 3 sets a 1 i que fins al moment ha aconseguit sumar totes les victòries en els dotze compromisos que han disputat fins ara. Però el que semblava fruit de la rautxa, s’ha consolidat partit a partit amb un bon joc col·lectiu i la comunió entre els jugadors locals i els reforços que s’han incorporat a l’equip.

Dissabte tindran un nou repte davant un dels conjunts que lluita per la salvació i la permanència a la categoria, l’Associació Esportiva Aula, que fins al moment ha sumat set punts després d’imposar-se als Monjos a domicili (0-3) i a casa derrotant al Volei Manresa (3-2). Tot i això no es volen confiar i preparen el partit amb intensitat tot i les baixes que arrosseguen “és una setmana dura, d’examens i absències de xavals que no estan entrenant amb menys efectius de l’habitual, però estem treballant bé de cara al dissabte“.

Serà un mes que pot decidir la sort dels roquetencs en la lluita particular per assegurar la seva presència a la fase d’ascens: Aula, Volei Manresa, Sant Martí i Barça ‘B’. El tècnic roquetenc es mostrava cautelós respecte a aquests compromisos “la veritat és que l’important es treure aquests dos partits que ens venen, que seran complicats”. Agustín Rodríguez comentava que “Tenim clar que si som capaços de treure els partits davant el Sant Martí i el Barça, l’avantatge ja seria molt. Ja serien quatre partits de diferència i pràcticament tindríem assegurada la promoció d’ascens. Això ens donaria matemàticament una tranquil·litat, no sé si seria una classificació però si una tranquil·litat que tancant algun dels partits més accessibles a casa ja no ens podrien donar caça”. Al mateix temps però advertia que “tot i això anem pas a pas a pensar en el partit de dissabte i després l’altre i després ja ens preparem per al mes de febrer a veure si aquests dos partits els podem treure endavant i tenim mitja classificació assegurada”.

El primer repte dissabte a partir de les 18 hores al pavelló municipal de Roquetes, amb les càmares de Canal Terres de l’Ebre en directe des de tres quarts de sis de la tarda.