Deltebre vol reduir l’escletxa digital amb un banc d’equipaments informàtics reutilitzables que oferirà a les famílies amb pocs recursos i a la gent gran. La ciutadania i les empreses podran cedir telèfons mòbils, ordenadors i tabletes en desús que es revisaran i adequaran per oferir-los a altres veïns amb criteris socials. L’Ajuntament també ofereix ajuts a la connectivitat. El plenari d’aquest dimecres també ha aprovat la creació del Consell Municipal de Salut, un òrgan sectorial on hi participaran entitats i professionals sanitaris.

El plenari de l’Ajuntament de Deltebre també ha aprovat el cens de locals buits que es crearà amb la finalitat de facilitar l’impuls d’iniciatives emprenedores. En aquest sentit, es crearà una plana web on la ciutadania podrà veure la ubicació i les característiques dels diferents espais disponibles per a lloguer, com també el contacte amb el propietari o la immobiliària corresponent. Cal recordar que l’Ajuntament de Deltebre té suspeses les llicències d’obertura d’establiments des del primer estat d’alarma.

Totes aquestes actuacions s’han aprovat per unanimitat de tots els grups del plenari i s’emmarquen en el Pla de Reactivació Socioeconòmica de l’Ajuntament de Deltebre, el qual contempla 50 accions que s’estan desenvolupant amb la finalitat d’impulsar el municipi i fer front a les conseqüències derivades del temporal Glòria i de la covid-19.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.