L’Ajuntament de Roquetes ha posat en marxa un servei integrat per dues agents cíviques que vetllaran pel compliment de les mesures anticovid i el civisme en  l’ús de l’espai públic.

El regidor de Gestió Ambiental, Ivan Garcia, ha explicat que algunes de les seves tasques seran vetllar perquè la gent utilitzi la mascareta, es mantinguin les distàncies de seguretat i l’aforament de bars i restaurants i també donaran suport a la policia local en el control dels accessos a les escoles de Roquetes i Raval de Cristo.

Les dues agents cíviques també promouran el reciclatge, informant i assessorant sobre els dubtes de quins són els residus que es poden dipositar a cada contenidor. També informaran els propietaris dels gossos de l’obligatorietat de tenir-los censats i amb el xip identificatiu i sobretot de ser curosos en recollir els excrements de la via pública.

D’altra banda, les agents cíviques també recolliran els suggeriments i queixes de laciutadania sobre les deficiències detectades en els equipaments i instal·lacions municipals o en el mobiliari de la via pública.

Aquestes dues agents cíviques es reparteixen l’activitat en horari de matí i tarda, actuant al centre urbà de Roquetes, Raval de Cristo i també a la Urbanització Pilans.

Una de les agents ha estat contractada directament per l’Ajuntament, amb una subvenció de la Diputació de Tarragona durant sis mesos, i l’altra, a través del Consell Comarcal del Baix Ebre durant un període de nou mesos.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.