El ple d’Amposta ha tornat a mostrar la cara més amarga de la política municipal amb una nova enganxada protagonitzada pel regidor de SOM Amposta, Germán Ciscar. Mentre l’alcalde, Adam Tomàs, el convidava a anar junts als jutjats per denunciar les acusacions que feia Ciscar d’endollar treballadors a l’Ajuntament, el regidor de SOM li ha dit, literalment, que “vagi amb compte que no tingui un accident” i “si et poses xulet cobres”.

Aquest moment de tensió s’ha donat durant el ple extraordinari de l’Ajuntament d’Amposta d’aquest dimarts. S’estava debatent un punt sobre la modificació de la relació de llocs de treball de la plantilla municipal. El regidor de SOM Amposta, German Ciscar, estava acusant al govern d’Esquerra d’endollar a treballadors. L’alcalde ho ha negat rotundament i ha reptat Ciscar a presentar una denúncia. I de fet li ha dit que, si volia, l’acompanyava al jutjat.

Durant el ple extraordinari també s’ha aprovat el compte general de l’any 2019, amb una inversió per habitant de 227 euros i un despesa de 1.265 euros, les xifres més altes dels últimes cinc anys, i un endeutament de 635 euros per habitant.

Periodista.