Partit per oblidar el que va fer diumenge la Penya davant el Viladecans i que trencava la inèrcia positiva que atravessaven i els tenia invictes en l’inici d’aquest 2021. Un primer i el tercer quart nefastos en els quals van aconseguir sumar 8 punts tan sols, les van condicionar. Ni els 10 punts que va aconseguir sumar l’ampostina Paula Curto, sent la màxima realitzadora del seu equip amb Elma Dautovic que també en va anotar 10, no van poder evitar la derrota davant un Viladecans més encertat i que va dur la iniciativa des de l’inici.

El primer quart es tancava amb un 5 a 13 que venia a confirmar que no era el dia de les verd-i-negres. En el segon quart van millorar les seues estadístiques en atac i van servir per guanyar el quart amb un parcial de 12 a 11 que deixava al descans el partit molt coll amunt amb un 15 a 24 favorable a les del Baix Llobregat. Amb la inèrcia del segon quart intentaven sortir a la represa, però de nou una fatídica selecció de llençaments els duia a enterrar qualsevol opció d’entrar al partit després de tancar els tercers 10 minuts de partit amb un 3 a 15 que pràcticament resolia la confrontació. Amb el 18 a 41 arrancava el darrer quart, on les de Badalona van estar més encertades però tot i així no els va arribar per intentar competir el partit que els costava la primera derrota de la segona volta davant un rival directe a la part capdavantera del grup.

La Penya es veu relegat fins al sisè lloc a la taula classificatòria, tot i tenir un partit pendent de recuperar davant el Mataró, que els podria emparellar a punts amb les barcelonines (tot i tenir el basquetaverage perdut després de perdre els dos partits davant el Viladecans). En la propera jornada visiten la pista del FC Barcelona, líder invicte de la categoria, en un partit especial per a Curto després de tantes temporades vestint la camiseta blaugrana. Serà un partit on tenen poc a perdre i molt a guanyar.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.