Un cop analitzades totes les sol·licituds, han estat 1.226 els titulars de la gestió d’instal·lacions esportives, tant entitats com empreses, beneficiaris de l’ajut del Consell Català de l’Esport per pal·liar els efectes del tancament de 1.461 instal·lacions durant el mes de novembre de 2020. L’ajut consisteix en una aportació única per sol·licitant, en funció dels metres quadrats que han hagut de tancar de la superfície dels espais esportius de la instal·lació esportiva recollida al Cens d’Equipaments Esportius de Catalunya.

Paral·lelament, i amb el mateix objectiu de minimitzar l’impacte econòmic de les noves restriccions decretades fa uns dies per contenir l’avanç de la Covid-19 i que obliguen a suspendre les competicions i l’obertura al públic dels equipaments esportius que es troben ubicats en espais tancats durant el període del 7 al 17 de gener, el Consell Català de l’Esport està enllestint la nova convocatòria d’ajuts directes de 15 milions d’euros previstos per l’executiu català per donar suport al sector esportiu afectat per les mesures.

Amb aquestes actuacions, el Govern vol contribuir a afavorir la sostenibilitat econòmica d’aquest sector, així com ajudar al manteniment i a la continuïtat de la seva activitat, tot esperant que ben aviat es produeixi la represa de l’activitat esportiva amb la màxima normalitat possible.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.