L’ulldeconenc Aleix García ha deixat de ser avui mateix jugador del Dinamo de Bukarest. El migcampista de vint-i-tres anys després d’arribar a un acord amb el club, s’ha desvinculat del club romanès després d’arribar a l’equip el darrer dia del mercat d’estiu, el passat 5 d’octubre.

Des de la seua arribada a l’equip de Romania, ha viscut una situació convulsa amb l’incompliment dels pagaments promesos pel president, Pablo Cortacero. El fisioterapeuta de l’equip, Jesús Arco i el segon preparador físic, George Neagu van ser els primers en abandonar el club. Els van seguir diversos jugadors. En l’equip hi havia en nòmina espanyols com Borja Valle, Isma López, Tomás Mejías, Juan Cámara, René i Aleix García.

Format en les categories inferiors del Vila-real, el Manchester City se’l va emportar en 2015 quan militava en el filial groguet a canvi de quatre milions d’euros. No obstant això la seua progressió en el club citizen no va ser l’esperada i no es va fer amb un lloc a l’equip. Va encadenar dues cessions al Girona on va jugar un total de 55 partits en dues campanyes donant un notable nivell.

Amb el descens va tornar al City, però no es va fer un lloc amb Pep Guardiola i va tornar a sortir cedit, al Royal Mouscron belga. Allí va ser una de les figures destacades en l’equip. Va jugar pràcticament tots els minuts i només lesions o sancions li van impedir jugar més. Aquest curs fins a l’últim dia del mercat no va fitxar pel Dinamo, on ha jugat nou vegades com a titular.

El Saragossa, possible destí

El migcampita faldut podria acabar recalant a la lliga espanyola ja que està en l’agenda del Reial Saragossa com a possible reforç hivernal. És una de les opcions més altes que té el director esportiu Miguel Torrecilla per a reforçar la medul·lar. El Girona, que coneix bé Aleix després del seu pas pel conjunt de la comarca del Gironés, i l’Albacete, també són altres pretendents de fer-se amb el jugador.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.