La nevada d’aquest dijous ha deixat gruixos d’entre 2 i 10 centímetres al massís dels Ports i a les serres del Boix-Cardó i Montsià. Una notable enfarinada a l’espera de la nevada prevista per aquesta nit i matinada de dissabte a cotes fins i tot inferiors als 200 metres.

La neu, poc freqüent a les Terres de l’Ebre, ha provocat com és habitual un efecte crida entre la ciutadania. Nombrosos veïns, amb l’emblanquinada a cotes baixes, han sortit “a tocar neu” a indrets com el Coll de l’Alba, a Tortosa, o a la Foradada, a la Ràpita, entre d’altres, o fins i tot a practicar ciclisme de muntanya (fotografia).

Aquest primer episodi de neu no ha tingut cap incidència en la xarxa viària de les Terres de l’Ebre.

 

Parc eòlic Tortosa – Coll de l’Alba.

 

La Foradada – La Ràpita

 

Serra del Montsià

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.