La web del Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa (www.teatreauditoritortosa.cat) ha activat la venda d’entrades per poder veure un dels primers esdeveniments culturals que acollirà la ciutat durant l’any que comença: l’espectacle ‘Teràpia col·lectiva’, que té com a protagonistes el grup musical Buhos. L’espectacle tindrà lloc el 29 de gener, a partir de les 20.30 hores i serà un dels primers actes inclosos dins de la Capital de la Cultura Catalana Tortosa 2021.

Amb este espectacle, el grup Buhos transforma la seua proposta i la porta als escenaris de Catalunya, amb les noves composicions del grup com a eix central i amb un fil argumental que ha dirigit un altre dels músics destacats del país, Albert Pla.

Les entrades tenen un preu de 15 euros (platea) i 10 (amfiteatre).

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.