Nova oportunitat perduda pel Benicarló que podia fer un salt qualitatiu dins la Leb Plata, situant-se emparellat a punts amb el quart i cinquè classificats, però uns darrer minuts on van encaixar un parcial de 2 a 9 els va acabar condemnant a la derrota davant el coer de la categoria, el Cornellà.

Els jugadors dels tortosins Jordi Adell i Xavi Fernández van estar dins al partit fins a un tram final on el col·lapse ofensiu i decisions precipitades els van passar factura. El partit va ser parell en tot moment, amb mínimes rendes al marcador, un fet que es traduïa al descans amb l’ajustat 33-31 amb que es marxava als vestidors després dels dos primers quarts (13-16; 20-15). En retornar al parquet la tònica va ser la mateixa finalitzant els tercers deu minuts amb empat a 15 i donant lloc a un darrer quart on els benicarlandos semblaven trencar el partit amb el 60-53. Dues faltes en atac i males decisions en els llençaments no forçats de tres i de dos li permetien als barcelonins eixugar la diferència i marxar de 4 punts deixant als de Castelló clavats en els 60 punts (60-64). Una sequera que trencaven a falta de 2’40 per al final fet que semblava que podia fer entrar els dubtes als de Cornellà. Després d’un intercanvi de llençaments fallats, el partit arribava a la darrera jugada on van intentar el llençament des del perímetre que després de tocar el ferro se’n sortia i deixava la victòria dels del Llobregat que abandonen la cua de la classificació i se situen ara emparellats amb 12 punts, els mateixos que té el Benicarló.

El tècnic del conjunt benicarlando resumia el partit de la següent forma “Hem iniciat bé el partit, però no hem aconseguit la renda per marxar. Ells han portat el partit a un ritme de contacte, molt físic i ens ha costat molt ficar-nos allí. En una fase del partit sí que hem sabut portar el ritme de partit i cometre pocs errors i això ens permetia anar sumant, però no obstant ens ha costat molt defensar el seu ritme interior“. Jordi Adell es lamentava del fet de “no haver controlat el ritme del partit sobretot al darrer tram de la confrontació. El fet de tindre set punts a favor i no saber gestionar aquest avantatge, cedint els set punts i això ens ha condemnat“.

L’entrenador tortosí esperava que “Espero que no ho acusi l’equip el fet d’haver perdut dos partits davant rivals directes. L’objectiu de l’equip és anar creixent i fer les coses cada vegada millor. Al final ens trobem amb partits realment igualats i igual que avui hem perdut, també n’hem guanyat dos contra rivals de la nostra lliga. Sí que era una bona oportunitat per a fer un pas endavant en la classificació, però al fi i al cap tenim un equip molt jove i hem de seguir treballant per a que d’aquí un mes no ens passin aquestes coses“, sentenciava Adell a la fi del partit.

Nova derrota de l’equip benicarlando forjada en l’últim quart, quan va arribar a tenir el partit bastant controlat, amb diferències mínimes, però que en els últims minuts va malgastar l’avantatge i va permetre que, el Cornellà, cuer fins a aquest partit de la classificació, donés un respir i traspassés la crisi als de casa.

Dissabte vinent tenien previst visitar la pista d’un CBT en línia ascendent. Tot i així, el fet d’haver anunciat el positiu del Gran Canaria després del darrer partit que van jugar aquest cap de setmana, els obligarà a descansar perquè el partit ha quedat ajornat seguint els protocols federatius. Dimarts vinent a partir de les 20 hores del vespre, jugaràn davant l’Hozono Global Jairis que és el nou coer de la categoria, però que malgrat tot guanyava al Cornellà en la darrera jornada per 67 a 83. Serà un partit a vida o mort per als castellonencs als qui urgeix un cop de timó. Cas contrari es podrien produir mesures dràstiques per canviar el rumb de l’equip.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.