Era un partit crucial per a enganxar-se a la permanència. S’enfrontaven el Girona, que venia de guanyar el seu primer partit de la temporada davant el Terrassa (1-2), amb el Riudoms que encadenava tres derrotes consecutives.

Un partit, que a més tenia una rivalitat especial: la benissanetenca Núria Llop davant l’ampostina del Riudoms, Joana Roig. Un duel que a la postre, seria decisiu en el decurs del partit. Un punt que no deixa satisfets a cap dels dos conjunts per les urgències que tenen de sortir de la zona baixa de la taula, però com a mínim sumen i retallen les distàncies respecte al Pallejà que amb set punts marca la zona de salvació.

El conjunt gironí va veure com després de sobreposar-se al gol matiner del conjunt tarragoní, amb dos gols de Núria Llop, el primer d’ells des del punt de penal, veia com deixava escapar dos punts a la segona part gràcies a una diana de la visitant Joana Roig (65′).

Una errada en la sortida de la portera Ainoa, va precedir al primer gol de l’ex-jugadora del CFF Tortosa-Ebre, Lilo, que marcava a plaer per al conjunt de Raúl Lucha. Tot i això, no abaixaven els braços les gironines que buscaven el gol que reestablís l’empat, fins que una acció en que s’assenyalava penal dins l’àrea visitant comés sobre la juvenil Aina Sararols i la capitana de l’equip gironí, Núria Llop, s’encarregava d’efectuar el llençament per reestablir la igualada (21′). Abans d’arribar al descans arribava el segon d’un espectacular llençament de falta que capgirava el duel, obra de la màxima realitzadora de l’equip gironí des de l’inici de temporada, Núria Llop (37′). Semblava que s’encarrilava el partit, fins que un contracop als vint minuts de la represa el finalitzava l’ampostina Joana Roig (que sembla haver trobat el camí del gol amb tres dianes en els darrers partits) i tancava el resultat amb l’empat definitiu. Llop, va tenir el tercer a les seues botes, però no va poder finalitzar la jugada davant la porteria visitant.

Aquest empat deixa al Riudoms tretzè classificat amb 5 punts i a les gironines catorzenes amb quatre. Els dos conjunts tenen la permanència a una sola victòria. Transcendental jornada la que se’ls presenta el proper cap de setmana, darrera jornada de l’any, on tindràn la possibilitat de sortir de les darreres places del grup. El Riudoms rebrà al Pallejà, rival que marca la permanència amb set punts, mentre les gironines es desplacen al camp del Pardinyes, equip que resta emparellat a punts amb les del Baix Llobregat.

 

 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.