El Base Oviedo de l’entrenador tortosí Toni Malla li va passar per sobre a l’Handbol Delícias de Valladolid al que es va imposar per dinou gols de diferència (39-20). Els de Malla van tornar a mostrar, com ja va passar la setmana passada, un alt nivell defensiu que li va permetre al tècnic ebrenc donar minuts a tots els jugadors i fer diferents probatures.

El xoc es va posar de cara en la primera acció amb un bon gol de Ciccio Aragona. Entre Zapico i Murias van aconseguir augmentar la renda golejadora als primers compassos, on el partit ja estava encarrilat (8-2 als 10 minuts). Fins al descans imposaven el ritme ofensiu deixant el partit resolt amb un contundent 19 a 8 al final dels primers trenta minuts de joc, destacant l’estrena golejadora de Jayro Pérez amb l’Oviedo.

A la sortida dels vestidors, la piconadora local seguia taladrant un cop darrere un altre la porteria vallisoletana. Cal destacar els quatre gols que Ortega va aconseguir en tot just tres minuts. En el tram final, Jayro Pérez va tres gols més, mentre que el jugador del filial Raúl Echevarría va disposar de 10 minuts sobre la pista. En la darrera jugada, no fallaven els asturians i acabaven el partit amb la màxima renda del partit: 19 gols a favor.

El tortosí Toni Malla, valorava l’autoritari triomf del seu equip “sabíem que era un partit que no era de la nostra lliga, encara que vaig dir que calia respectar al rival. Ells han competit, pese al resultat. Era una trobada per a provar coses, per a donar minuts a la gent… volíem consolidar el nostre sistema de joc estàtic. En algunes accions, fins i tot hem parat la nostra transició”. Malla però es lamentava que “en defensa no hem estat tan concentrats. És difícil jugar davant aquesta mena d’equips on no hi ha tanta continuïtat en el joc. Però en línies generals hem estat bé”, sentenciava l’entrenador.

El tècnic de Tortosa destacava a jugadors com “Francesco, que ha fet un bon partit, molt ordenat, li l’ha #haver jugar i ho ha fet bé. Álvaro Campo ha fet un bon partit, Jayro ha tingut bons minuts, Cristian Murias ha tingut bons minuts… hem donat descans a Sedano i hem provat a gent en el pivot. Volem que la gent se senta important, perquè és així, i que d’ací al final ens toca continuar creixent com a equip; tots són necessaris”.

En la pròxima jornada visitaràn a la Robla dissabte 19 de desembre a partir de les 17.00 hores. Serà l’últim partit com a visitants del 2020.