El secretari general de l’Esport i l’Activitat Física, Gerard Figueras, juntament amb l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, el delegat del Govern, Xavier Pallarès, i la representant territorial de l’Esport, Cinta Espuny, presidirà el proper dijous, 17 de desembre, l’acte del lliurament dels Premis Esportius Terres de l’Ebre 2020.

Aquests guardons premien, d’una banda, la trajectòria de forjadors, aquelles persones que s’han distingit per una aportació llarga i continuada al món de l’esport de les comarques ebrenques. I, de l’altra, es reconeix els esportistes ebrencs majors d’edat que han assolit el primer lloc en campionats de Catalunya, o bé pòdium en campionats d’Espanya i/o nivells superiors, juntament amb campions absolut, en les diverses especialitats durant l’any 2019.

Al mateix temps, es farà un reconeixement a dos clubs que l’any passat celebraren el centenari; un club que va celebrar el 75è aniversari i 8 clubs més que commemoraven els 25 anys des de la seva creació. També es retrà homenatge a una persona vinculada al món de l’esport, traspassat recentment.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.