No hi ha qui ature al FC Barcelona de Lluís Cortés i Rafel Navarro a la Lliga Iberdrola. Després de l’aturada per seleccions amb la classificació per la Eurocopa en joc de la setmana passada, tornava la competició domèstica. I més lluny de significar un hàndicap, les blaugrana van sortir com un coet davant un Santa Teresa que es veia desbordat pel joc de les locals des de l’inici.

La superioritat va ser extrema davant un rival acabat d’ascendir. Als deu minuts, dos gols ja situaven l’aclaparadora diferència de potencial entre ambdós conjunts. A partir d’allí el monòleg del Barça es va posar de manifest deixant el partit encaminat al descans. Un partit que passarà a la història del conjunt barcelonista pel fet que Jennifer Hermoso es convertia en la màxima realitzadora del Barça.

La primera arribada a l’àrea d’Aitana s’havia convertit en l’assistència del primer, i la d’Ana María en el segon. El tercer, un centre xut de Martens davant el qual Raquel Piza va poder fer alguna cosa més. Dues rematades des de dins de l’àrea establien el quart i cinquè. Els minuts finals del primer temps servirien per a veure el pòquer de gols de les de Cortés i Navarro. Un centre des de la dreta de Melanie permetia a la madrilenya anotar des del segon pal en una rematada de cap. En l’afegit Mariona feia el sisè. Amb el control absolut de la possessió, el Barça ha sacsejat amb autoritat la defensa visitant fins al descans: 8-0. Partit decidit en acabar els quaranta-cinc minuts.

Es donava pas a una segona meitat de pur tràmit que tan sols servia per a completar la golejada. Una segona part que va tenir com a nota destacada el retorn als terrenys de joc d’Andrea Falcón un any després de la lesió de lligaments que va patir a la ciutat esportiva Dani Jarque, contra l’Espanyol. A menys de deu minuts Oshoala recollia el refús de la portera a un tret creuat d’Andrea Falcón per completar la golejada. Amb tres partits pendents de recuperar, el Barça està a tan sols dos punts del sorprenent Granadilla de Tenerife i supera a l’Atlètic de Madrid, que no va poder passar de l’empat al camp de l’Athletic de Bilbao.

Bones vibracions de cara al partit de setzens de Champions davant el PSV que es disputarà aquest dimecres 9 de desembre a partir de dos quarts de cinc de la tarda.