Després de l’aturada de seleccions, l’Espanyol treballa de cara a l’exigent partit que afronta aquest diumenge davant de la Real Sociedad a partir d’un quart de cinc de la tarda, en el duel que tancarà la desena jornada de la Lliga Iberdrola. Un test exigent davant un dels rivals més en forma de la temporada que ha guanyat cinc compromisos i n’ha perdut tres (el darrer al camp del FC Barcelona per 5 a 1) en aquest inici de competició.

Tenim molta intensitat, moltes ganes d’afrontar el partit i d’endur-nos els tres punts diumenge“, ha explicat Baudet. La jugadora ha traslladat que l’equip té molt clar el model de joc que ha de seguir. “Sí que és veritat que el míster ens ha donat uns quants detalls de com ho fa l’altre equip, però nosaltres fem el nostre joc i a afrontar el partit així“.

Cristina Baudet ha confessat que l’equip ‘txuriurdin’ és un dels rivals més forts aquesta temporada. “L’entrenadora em sembla magnífica i les jugadores noves que han fitxat al centre del camp són futbolistes molt bones i fortes en tots els sentits“, ha valorat.

Tot i així, Baudet ha assegurat que el equip afronta el partit amb moltes ganes. “Volem endur-nos els tres punts, seguir sumant i ser-hi“.

L’Espanyol és 11è i està empatat a punts amb el Santa Teresa, rival del Barça. Per tant, la més que possible derrota del Santa Teresa, faria que les periques s’allunyessin una mica d’un rival directe en la lluita per evitar el descens.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.