Qui li tenia que dir al CV Roquetes a principis de temporada, que el desplaçament a la pista del Club Natació Sabadell a la novena jornada del campionat, li representaria l’oportunitat de confirmar el lideratge de la categoria. Però si… és un fet. I els de Benjamin Cuevas es desplacen a Sabadell amb els deures fets, com a líders indiscutibles, amb un forat respecte al tercer de nou punts d’avantatge i amb l’opció de donar un cop de puny damunt la taula, en cas de victòria.

El rival dels roquetencs, però, serà un os dur de rossegar:  “Juguen un volei molt ordenat, tenen jugadors de molta qualitat i un entrenador que treballa molt. Sabem que serà un partit difícil, complicat i disputat però arribem bé, en bones sensacions. Arribem en la feina feta i és un partit que hem de disputar, hem de competir-lo, l’hem de disfrutar i si tenim la sort d’endur-no-se’l doncs millor i si el competeixes i et quedes allí, doncs bé, són esta classe de partits que tothom vol jugar i és una experiència molt positiva i que no faltarà motivar a ningú”, ha destacat Benjamin Cuevas, tècnic del CV Roquetes, en declaracions a ebredigital.cat

Per aconseguir tenir opcions, diverses claus: La primera, la regularitat: “Serà important no perdre mai la cara al partit. Si et van malament les coses a un set i no et surten les coses, no has de llençar el partit per un set perquè l’equip rival ho aprofitarà i no et donarà opcions”, ha explicat Cuevas.

La segona, el servei: “S’ha de sacar molt bé, perquè tenen un molt bon atac de primera línia. Si no saquem bé i els facilitem les coses doncs ens costarà defensar”, ha detallat el tècnic.

I finalment, l’ordre defensiu: “L’ordre defensiu en la primera i segona línia nostra i l’ordre tàctic de l’equip, seran importants perquè no són partits que hem de donar el mínim d’esperances a l’equip rival, perquè el Sabadell qualsevol escletxa que vegi al nostre sistema tàctic, l’aprofitarà”, ha conclòs.

Amb tot, el conjunt roquetenc arriba al partit amb confiança, havent recuperat a jugadors que tenien molèsties i entrenant a un bon nivell, segons ha explicat l’entrenador: Hem abaixat la intensitat dels entrenaments per a poder arribar amb el màxim de garanties possibles al partit. La plantilla està motivada, són optimistes i sabem que si treballem i si juguem les nostres cartes tenim opcions d’emportar-nos el partit”.

Els sabadellencs, amb un partit pendent de recuperar que juguen el diumenge a Olot, jugaran contra el Roquetes sense haver cedit ni un sol set en contra amb els set partits disputats fins al moment. Per contra els del Baix Ebre, que ho han guanyat tot fins ara (només han cedit dos sets en contra a la pista del Sant Martí (2-3) i la resta han sumat les victòries amb 3-0 o 0-3), afronten el partit reforçats per comptar amb nou punts respecte al tercer classificat. El partit s’iniciarà a partir de les 16 hores de la tarda, al pavelló municipal de les Naus. Es podrà seguir el partit en directe a través de l’enllaç: https://www.twitch.tv/cvroquetes

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.